Afbeelding
(Foto: Rikus de Lange)

Nieuw in Landsmeer: Drogisterij Sandra

LANDSMEER - Op het Zuideinde 2E in Landsmeer zijn onlangs de deuren geopend van Drogisterij Sandra. Sandra Dijkman stelt zich voor:

"Ik ben ruim 16 jaar geleden voor mezelf begonnen in de Zaanstreek waar ik ook vandaan kom. Een eigen winkel hebben is het leukste dat er is, maar vooral het adviseren van klanten. Over geneesmiddelen, geuren, huidverzorging maar vooral ook over homeopathie of voedingssupplementen én vooral mensen blij maken. Op gebied van supplementen hebben we Solgar, New Care, Pharma Nord en nog vele anderen. Qua huidverzorging is er Clinique, Collistar, Louis Widmer, Weleda en Zarqa, voor ieder wat wils dus. Ook voor de meest uiteenlopende geuren kunt u bij ons terecht. Vogel, -Heel en VSM voor de homeopathie klanten en we kunnen bijna alles bestellen bij onze groothandel en dat is dan de volgende dag in huis.

We hebben een team van 16 dames, allemaal net zo enthousiast als dat ik zelf ben, en we rouleren in de drie winkels. In Landsmeer zien we een nieuwe uitdaging. Ik ken Otto al jaren, ook nog van de tijd dat hij zelf een drogisterij had, en treed dan ook graag in zijn voetsporen. Een mooi dorp met gezellige mensen en een leuk winkel/boodschappen gebied waar wij echt bijpassen. Ik hoop u allemaal een keertje tegen te komen in onze nieuwe winkel! Graag tot ziens."