De collega's staan stil bij het afscheid van Ineke Reusch.
De collega's staan stil bij het afscheid van Ineke Reusch. (Foto: aangeleverd)

Deen Landsmeer neemt afscheid van gepensioneerde Ineke Reusch

LANDSMEER - De supermarkt Deen Landsmeer heeft zijn eerste gepensioneerde. Ineke Reusch nam afgelopen vrijdag op 66-jarige leeftijd afscheid van haar zo geliefde 'brood-kaas-vleeswaren-afdeling'.

De hele winkel was versierd met ballonnen, A3 foto's van een jonge Ineke tot nu toe. Ineke begon 14 september 1990 te werken bij Deen, nadat ze 14 jaar niet had gewerkt omdat ze voor het gezin zorgde. In de jaren 90, werden de kaas en vleeswaren nog met de hand gesneden en moesten de klanten nog nummertjes trekken. Er was een bescheiden assortiment aan wit en bruin brood. Deen is met zijn tijd meegegaan het productaanbod is vele malen groter geworden dan toen.

'Ik ga gewoon door met werken'


In een gezellig samenzijn in de kantine, vergezeld door familie, collega's en leidinggevenden, werden herinneringen opgehaald uit de oude tijd. Mooie woorden dat Ineke een gezellige, klantvriendelijke collega is, altijd met een lach achter haar toonbank.

Verrassing

Maar Ineke had nog een verrassing, "Ik ga gewoon door met werken, Deen betaalt me niet meer maar dat maakt me helemaal niks uit. Ik doet dit met zoveel plezier, ik vind het heerlijk." Ineke werd overladen met bloemen en cadeau 's, ook veel klanten stonden er bij stil.

Ineke zoals de klanten en collega's haar kennen.