Het pand aan de Dromerstraat 48 in Oostzaan.
Het pand aan de Dromerstraat 48 in Oostzaan. (Foto: aangeleverd)

Nieuwe massage- en acupunctuurpraktijk

OOSTZAAN - Na alle benodigde diploma's te hebben gehaald, is Eric Bloem onlangs gestart met zijn massagepraktijk op de Dromerstraat 48 in Oostzaan. Vanaf volgende maand start Sandra Krabshuis op dezelfde locatie haar praktijk voor acupunctuur. Acupunctuur is ook een mooie aan vulling op een massage behandeling, bij pijnklachten of voor ontspanning. En andersom ook!

Eric staat voor Erix massage therapie. Hij biedt: sport- en ontspanningsmassage, therapeutische massage, medical taping, Kinesio taping en Reiki en coaching. Op Moederdag staat de deur van praktijk open van 12.00 tot en met 14.00 uur.Zo kan iedereen die geïnteresseerd is vrijblijvend een kijkje komen nemen en kennis maken met Eric en Sandra. Op deze dag heeft Eric een speciale moederdag-aanbieding: een massage van 30 minuten voor 25 euro. Dit geldt als men op deze dag een afspraak maakt.

Een afspraak kan persoonlijk worden gemaakt, maar ook via 06-55392746, erixmassagetherapie@gmail.com. Voor meer informatie: www.erixmassagetherapie.weebly.com. Wie een afspraak wil maken met Sandra kan dit doen via sandrakrabshuis@gmail.com.