Najib Amhali trekt volle zalen in Zaandam.
Najib Amhali trekt volle zalen in Zaandam. (Foto: aangeleverd)

Extra voorstelling Najib Amhali

REGIO – Najib Amhali trekt volle zalen in Zaandam. Vanwege het succes van zijn voorstelling 'Waar was ik?' heeft het Zaantheater een extra voorstelling van deze show geboekt. Deze is te zien op woensdag 9 oktober om 20.15 uur.

In deze voorstelling vertelt Najib Amhali veel persoonlijke verhalen, waar veel om gelachen kan worden en waarin oude bekenden langskomen.

'Waar was ik?' dacht de dementerende taxichauffeur. 'Waar was ik?' dacht het meisje toen ze de uitslag van haar zwangerschapstest zag. 'Waar was ik?' twintig jaar geleden, dacht Najib, en in welke theaters stond ik toen? Bestaan die nog? En zou het niet leuk zijn om mezelf daar opnieuw uit te vinden?

'Waar was ik?' geeft het antwoord op de vraag waarom Najib twee jaar geleden genoodzaakt was zijn show af te zeggen.

'Waar was ik?' dacht de clown die de mensen vermaakte maar achter het masker een man, een vader en een echtgenoot verborg die worstelden met zichzelf.

'Waar was ik?' begint om 20.15 uur. Kaarten (vanaf € 27,50, incl. € 3,60 voor een drankje en garderobe) zijn te koop via www.zaantheater.nl.

De kaartverkoopbalie in het theater is van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur geopend en bereikbaar via tel.: 075- 6 555 333.