De zwembad-Scooter is door Aart Goede, Anneke van Zanten van Stichting Zwembad De Breek en Paul Plemp, namens de Winkeliersvereniging, uitgereikt aan de winnaar van de loterij.
De zwembad-Scooter is door Aart Goede, Anneke van Zanten van Stichting Zwembad De Breek en Paul Plemp, namens de Winkeliersvereniging, uitgereikt aan de winnaar van de loterij. (Foto: Teun)

Opbrengst braderie voor zwembad

LANDSMEER - Zwembad De Breek heeft haar seizoen dit jaar afgesloten op de braderie in het Winkelcentrum Landsmeer. De opbrengst van de braderie komt al enkele jaren ten goede aan De Breek. Oud-voorzitter Aart Goede bedankte iedereen voor de enorme inzet.

De vrijwilligers van het zwembad en de Lions stonden met het Rad van Avontuur en verkochten loten met een scooter als hoofdprijs. Ook de palingrokers, onder wie palingroker Theo Goede, verkochten de paling voor het goede doel.

Afgelopen woensdag is de zwembad-Scooter door Aart Goede, Anneke van Zanten van Stichting Zwembad De Breek en Paul Plemp, namens de Winkeliersvereniging, uitgereikt aan de winnaar. De loterij, het palingroken en het rad van avontuur hebben die dag voor het zwembad € 3.930 opgebracht. Paul Plemp en Theo Goede hebben de cheque overhandigd aan de Stichting Zwembad De Breek.

Enkele prijzen zijn nog niet afgehaald. Lot Oranje 083, 099, 129, 507 of roze 112, 116, 305, 439, 443, 485, 487? Stuur dan een mail naar zwembad@debreek.nl.

Het bestuur kijkt terug op een mooi seizoen: veel lessen voor verschillende zwemdiploma's, de afsluiting van de Sport- en Feestweek, het vroegevogelzwemmen en er zijn maar liefst 74 zwemdiploma's behaald. Het seizoen is afgesloten met ruim 20.000 bezoekers. Een bijzondere zomer met drie hittegolven en aan het eind van het seizoen weer Hollands weer.