Het circus slaat de tenten op nabij het Waterlandplein in Noord.
Het circus slaat de tenten op nabij het Waterlandplein in Noord. (Foto: aangeleverd)

Komt dat zien: Circus RENZ Berlin

NOORD - Het vermaarde en authentieke Circus RENZ Berlin staat van donderdag 12 tot en met zondag 15 september in Amsterdam Noord. Het circus slaat de tenten op nabij het Waterlandplein. Er geldt een korting van € 5,- op een toegangskaartje. Zie hiervoor de kortingsbonnen in verschillende lokale winkels.

Traditiegetrouw heeft RENZ veel paarden, waaronder steigerende Arabieren en Hogeschooldressuur op Andalusische paarden. De formatie Friese paarden laat zien dat er echte vrijheid bestaat in de circuspiste: schoonheid, dierenliefde en hoogstaande dressuur komen samen.

Kamelen en pony's

Kinderen genieten van kamelen, pony's en schattige honden. Amsterdam beleeft zelfs de wereldprimeur van de nieuwste exotische acrobatenact, net ingevlogen uit Marokko: La Troupe Tour de Tanger (Toren uit Tanger).

Spannender dan ooit

Volgens de circusdirectie wordt het een show die spannender én spectaculairder dan ooit: dik twee uur onbedaarlijk lachen en genieten voor alle leeftijden. De shows zijn op: donderdag 12 september om 19.00 uur, vrijdag 13 september om 17.00 uur, zaterdag 14 september om 15.00 uur en zondag 15 september om 13.00 uur. Vrijdag de 13e is het tevens actiedag, want dan betalen kinderen € 10,- en volwassenen € 15,-.

Vrije zitplaatsen

Er is vrije zitplaatskeuze. De kassa is op speeldagen vanaf één uur voor de voorstellingen en van 11.00 tot 12.00 uur open. Op zondag 15 september alleen vanaf één uur voor de show.