Inloopochtend

DEN ILP - Elke vrijdag is het inloopochtend bij peuterspeelgroep Berend Botje Den Ilp. Ouders kunnen tussen 09.30 en 11.00 uur samen met hun kind binnenlopen voor een rondleiding door een pedagogisch medewerker.

Peuterspeelgroep Den Ilp is gevestigd in de groene omgeving van Het Twiske. Deze kleinschalig opgezette locatie bevindt zich in een eigen ruimte in basisschool De Fuik. De kinderen zijn vaak buiten en leren daardoor veel over de natuur en omgeving van Den Ilp. Aan de hand van thema's die aansluiten bij de belevingswereld van de kinderen ontdekken zij al spelenderwijs de wereld om zich heen. Enkele voorbeelden hiervan zijn 'naar de dokter', 'in de jungle' en 'bij de politie'.

Methode

Op de peuterspeelgroep wordt gewerkt volgens de methode VVE Startblokken. Deze methode stimuleert kinderen in hun ontwikkeling en bereidt ze effectief voor op de overstap naar groep 1 en 2 van de basisschool. De intensieve werking met basisschool De Fuik versterkt dit proces.

Het adres is Den Ilp 88 in Den Ilp. Verhinderd? Maak een afspraak via via 088 - 2337000 of kindercentrum@berendbotje.nl.