De actiefiets is zowel in Landsmeer als Oostzaan verkrijgbaar.
De actiefiets is zowel in Landsmeer als Oostzaan verkrijgbaar. (Foto: aangeleverd )

Dral Fietsen 25 jaar in Landsmeer

LANDSMEER - Dral Fietsen bestaat al ruim 112 jaar en is opgericht in Oostzaan in 1907. Een familiebedrijf waar de vierde generatie al weer jaren actief is.

Op 10 september 1994 opende de vestiging in Landsmeer aan de Tormentilstraat haar deuren. Pieter Dral is daar al 25 jaar het gezicht van de zaak. Samen met zoon Barry Dral, Frans van Dijk en Guus Lagrand verzorgen zij de verkoop en reparatie van alle soorten fietsen.

"We gaan een beetje feest vieren want een kwart eeuw in Landsmeer willen we niet zomaar voorbij laten gaan. Samen met Fietsfabrikant Giant hebben wij een prachtige aanbieding voor onze klanten: een elektrische fiets. En niet zomaar een. Het gaat om de Giant Prime E+1 in een wel heel mooie uitvoering, aldus Pieter Dral die de fiets uitgebreid aan ons laat zien.

Deze Rolls Royce onder de E-bikes is leverbaar in heren- en damesmodel en is voorzien van de sterkste Yamaha middenmotor, verende voorvork en zadelpen, luxe display, een prachtige bijpassende sportieve fietstas en een 500 w/h accu, goed voor zo'n 140 km. De fiets kost normaal in deze uitvoering € 3.099,- maar tijdens de actieweken is hij verkrijgbaar voor € 2.399,- (inruil van een oude fiets is mogelijk). De actiefiets is in Landsmeer en Oostzaan verkrijgbaar.