Gelijkspel OSV

OOSTZANERWERF - OSV begon de competitie met 4-4 tegen het sterke Aalsmeer. Het team van trainer Ron van de Velde maakte de gehele wedstrijd een sterke indruk en had recht op de volle winst. Aalsmeer kwam vier keer op voorsprong. Iedere keer wisten de bezoekers uit Amsterdam-Noord weer terug te komen.

Na vier minuten spelen werd het 1-0. Daarna knokte OSV zich goed terug en door Joey Noordenbos werd het gelijk. Het publiek in Aalsmeer zag een aantrekkelijk duel. Na een goede aanval werd het 2-1. Maar door Eduard Lulaij stond het al snel weer gelijk. In de tweede helft bleef OSV overtuigend spelen. Wel kwam het team van de bewogen van der Velde opnieuw op achterstand. Opnieuw werd het echter gelijk. Aalsmeer kon door een strafschop op 4-3 komen. De technisch kundige Joey Noordenbos scoorde via een strafschop de gelijkmaker.