Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Modderige open dag bij Berend Botje

DEN ILP - Op vrijdag 28 juni organiseerde Berend Botje in Den Ilp een open dag. Het thema van deze open dag was 'ModderDag' omdat het vrijdag 28 juni ook landelijke ModderDag was! Iedereen heeft genoten van alle activiteiten.

De kinderen mochten lekker kliederen en spelen met modder. Naast dat dit natuurlijk heel leuk is, is dit ook nog eens goed voor de ontwikkeling van een kind. Er werd moddersoep gemaakt in de modderkeuken en druk gebouwd en gegraven in de modderbak. Het was een groot modderfeest! Kinderdagverblijf, peuterpeelgroep en buitenschoolse opvang Berend Botje biedt in Den Ilp kinderdagverblijf, peuterspeelgroep en buitenschoolse opvang op één locatie in basisschool De Fuik. Een kleinschalige locatie in de mooie omgeving van Het Twiske. Door de korte afstand naar Purmerend en Zaandam is de plek van het kindercentrum een ideale oplossing voor werkende ouders. De kinderen gaan veel naar buiten en ontdekken de natuur en omgeving van Den Ilp. Door de nauwe samenwerking met de school zijn peuters gewend aan de omgeving waardoor ze een makkelijke overgang naar de kleuterklas ervaren.

Open dag gemist? Heb je de open dag gemist en ben je nieuwsgierig naar Berend Botje Den Ilp? Kom dan langs tijdens de wekelijkse inloopochtend bij onze locatie in basisschool De Fuik op vrijdag tussen 9:30 en 11:00 uur of bel 088-2337000 voor een persoonlijke afspraak. Meer info: berendbotje.nl.