Mooie toekomst in verschiet voor De Volewijckers

NOORD - Oud landskampioen De Volewijckers is terug in de voetbalwereld. Na een afwezigheid van twee jaar zijn de Noorderlingen weer volop terug. Hoofdtrainer Mitchell Haijen maakt zijn debuut met een sterke selectie.

Haijen is pas 23 jaar en wordt gezien als een man die het in zich heeft om ver te komen in het trainersvak. Afgelopen seizoen was hij de trainer van De Dijk 2. Ondanks zijn jonge leeftijd was hij al eerder actief bij KFC, Graftdijk en JOS-Watergraafsmeer. Andries Jonker die intens betrokken is bij de club heeft alle vertrouwen in zijn trainer en de selectie. Jonker zal vanwege zijn hoofdtrainerschap bij Telstar minder vaak bij de roemruchte club zijn dan hij misschien eerst had verwacht. Dat is echter geen probleem want hij ziet de toekomst van de club helemaal zitten.

Promoveren

De Volewijckers wil dit seizoen promoveren naar de derde klasse. Van Fortuna Wormerveer kwam Silver Ernst. Nizar Ben Mokhtar kwam van Legmeervogels. De talentvolle Damien Simson is afkomstig van Nieuw West United. Hansie Weehuizen komt van ZSGO. De training van de selectie van De Volewijckers is inmiddels gestart.