Afbeelding
(Foto: aangeleverd )

Uitjes met DCL SamenMeer

LANDSMEER - Het is nu hoog zomer maar bij DCL SamenMeer lopen de meeste activiteiten gewoon door. Niet alle ouderen gaan immers op vakantie. Groot succes zijn de Zomeruitjes met de eigen bus.

Er is bijvoorbeeld al een bezoek gebracht aan Johanna's Hof, er zijn rondjes Waterland en Amsterdam gereden en Molenaar Marcel heeft zijn Twiske Molen opengesteld. Alle uitstapjes zijn laagdrempelig, vereisen weinig inspanning en zijn geschikt voor mensen met een rollator. Natuurlijk wordt er altijd ook wat lekkers gegeten en gedronken. Als het lastig is om zelfstandig naar SamenMeer te komen dan kunnen deelnemers worden opgehaald en thuis gebracht. Wie dus graag een leuke ochtend of middag met leeftijdgenoten wil doorbrengen, of iemand weet voor wie dit soort uitstapjes geschikt is, kan contact opnemen met DCL SamenMeer. Met toestemming van deze persoon kunnen wij dan kijken wat wij kunnen bieden. Terwijl het zomerprogramma nog volop draait is DCL SamenMeer alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het activiteitenseizoen 2019 – 2020 dat start in september. Natuurlijk is er het populaire vaste aanbod maar er komen ook interessante, nieuwe activiteiten, zoals de cursus Opruimen, Vrouwen in de Filosofie, Valpreventie onder leiding van Fysiotherapie Balans en StoelYoga.

Voor informatie kunt u contact opnemen met DCL SamenMeer via nummer 020 – 482 41 90 of via dienstencentrum.landsmeer@kpnmail.nl. Natuurlijk kunt u ook even binnenlopen bij het kantoor op werkdagen van 09.00 – 16.30 uur aan de Dr. M.L. Kingstraat 2b.

Afbeelding