Bij Pllek worden diverse activiteiten voor de kinderen georganiseerd.
Bij Pllek worden diverse activiteiten voor de kinderen georganiseerd. (Foto: aangeleverd)

Ruige Rakkers bij Pllek | Agenda juni 2019

AMSTERDAM - Pllek verzorgt elke zondag Ruige Rakkers, hét gratis kinderprogramma voor de bezige bijtjes, de nieuwsgierige aagjes en de creatieve duizendpoten. Elke week een andere invulling met onder andere dans, muziek, kunstateliers en circus workshops. Zo zijn niet alleen de kinderen onder de pannen, maar kunnen ook de ouders even achteruit leunen.

Activiteiten bij Pllek

Pllek heeft een zomerstop. De laatste activiteit vindt plaats op 7 juli met Sing Away Your Sorrows. Na de zomervakantie, vanaf 1 september, is iedereen weer welkom. Meer informatie is te vinden op www.pllek.nl.

Kom knutselen bij het mobiele atelier van 'Iets van Els' en maak iets moois met allerlei natuurlijke materialen. Deelnemers kunnen kleien en schilderen of kettingen maken, mobieltjes, totempaaltjes, maskers, muziek instrumentjes, poppetjes en nog veel meer! Een bus vol met leuke spulletjes staat te wachten. Vrije inloop op 23 juni 14.00 tot en met 17.00 uur. Leeftijd: vanaf 4 jaar. Deelname: gratis.

De Liedjestovenaar zingt kinderliedjes terwijl ze speelt op haar gitaar of ukelele. De kinderen spelen mee op instrumentjes, zingen luidkeels mee en dansen gewoon lekker op de muziek natuurlijk. Gedurende de middag vinden er twee workshops van dertig minuten plaats. Vrije inloop op 30 juni van 14.00 tot 17.00 uur. Workshops om 14.30 en 16.00 uur. Leeftijd: 4 tot en met 11 jaar. Deelname: gratis.