LANDSMEER - Na de zomer verschijnt de nieuwe gemeentegids Landsmeer Totaal 2019-2020 en wordt deze huis-aan-huis verspreid onder de inwoners, winkels en bedrijven in Landsmeer. In de gemeentegids staan onder andere de gegevens van plaatselijke instellingen, verenigingen en bedrijven vermeld. Daarnaast is er een straten- en namenlijst opgenomen in de gids.

Kloppen de gegevens in de gemeentegids Landsmeer Totaal nog?

Mensen komen in Landsmeer wonen, verhuizen binnen- of buiten het dorp of komen te overlijden en gegevens veranderen daardoor voortdurend. De uitgever van Landsmeer Totaal wil graag een correcte gemeentegids afleveren en is voor de wijzigingen afhankelijk van een inwoner om die wijzigingen door te geven. Er bestaat nog steeds onduidelijkheid over die gegevens, maar nee de gemeente Landsmeer mag, in verband met de wet op de privacy, die gegevens niet doorgeven! Dat moet een burger echt zelf doen.

Is een bedrijf, vereniging of organisatie nog niet vermeld of heeft iemand wijzigingen, een e-mailtje sturen of bellen is voldoende. Zo wordt iedereen correct vermeld in de gids.

Wijzigingen of aanvullingen doorgeven via kantoor@angelpp.nl, of bel 020-4826171. De nieuwe uitgave staat gepland op start verspreiding medio augustus, dus het vriendelijke verzoek de wijzigingen vóór 6 juli door te geven.