Tijdens de lichtjesavond worden dierbare overledenen herdacht.
Tijdens de lichtjesavond worden dierbare overledenen herdacht. (Foto: Aangeleverd)

Lichtjesavond 'Herdenken voor Iedereen'

LANDSMEER - Op zaterdag 14 december vindt op de Algemene Begraafplaats aan het Zuideinde 62a weer de lichtjesavond "Herdenken voor iedereen" plaats. Deze duurt van 19.30 uur tot 21.00 uur.

De lichtjesavond is bedoeld om onze geliefde familieleden of vrienden die zijn overleden te herdenken. Het is mogelijk om zelf kaarsen, lichtjes, bloemen of foto's mee te nemen en deze neer te zetten bij een graf, bij de urnenmuur of op een van de herinneringsplekken, ook wanneer de dierbare niet in Landsmeer is begraven.

Fakkels en vuurkorven

Het belangrijkste op deze avond is het licht. De vele fakkels, vuurkorven en andere lichtbronnen, zorgen voor een prachtige sfeer, maar er wordt uiteraard ook weer gemusiceerd.

De Stichting Uitvaartcentrum Landsmeer biedt ook dit jaar weer de warme drankjes aan. Warm aankleden is aan te bevelen, want koud is het 's avonds zeker.

Parkeren

Het is niet meer mogelijk om te parkeren op het bedrijventerrein aan het Zuideinde. Dat kan wel op het parkeerterrein aan de achterzijde van de begraafplaats aan de Scheepsbouwersweg.

Kijk voor meer informatie op www.herdenkenvooriedereen.nl www.facebook.com/herdenkenvooriedereen of neem contact op met Stichting Herdenken voor Iedereen, Aytin Goede, Miep Pelk en Nanda Nijstad, 06 - 52 88 99 55.