Juwelier Nusselein gaf een prachtige zomerpresentatie.
Juwelier Nusselein gaf een prachtige zomerpresentatie. (Foto: aangeleverd)

Verrassende presentatie zomercollectie Juwelier Nusselein

AMSTERDAM - Dat sieraden en badmode elkaar op een fraaie manier aanvullen bleek onlangs tijdens de bijzondere presentatie van Juwelier Nusselein's zomercollectie. In samenwerking met Ilsa Lingerie in Zwanenburg werd in een wervelende modeshow de nieuwste badmode gepresenteerd, terwijl de modellen prachtige sieraden droegen uit de nieuwe 2019 collectie van Coeur de Lion.

Coeur de Lion is een sprankelend merk van handgemaakte sieraden met kleurrijke Swarovski elementen. Winnaar van de German Design Award 2018 en ware eyecatchers door hun tijdloze elegantie en prachtige kleurcombinaties. Een stralende zomer vraagt gewoon om dit soort kleurrijke sieraden! In combinatie met de verfijnde badmode van Ilsa Lingerie kwamen de sieraden optimaal tot hun recht werd eens te meer duidelijk waaraan Coeur de Lion haar populariteit te danken heeft. Overigens ook goed ook om te weten dat sieraden van Coeur de Lion met prijzen vanaf 45 euro absoluut betaalbaar zijn!

Enorme collectie

Met twee winkels in Amsterdam is Juwelier Nusselein één van de grotere juweliers. De collectie sieraden en horloges is dan ook in de breedte uniek te noemen. Voor een sieraad in elke prijsklasse kan men terecht: van een eenvoudig zilveren ringetje voor de kinderen tot een exclusieve sieraden set met diamant. En alles wat daar tussenin zit. Bij de horloges zijn naast de merken als Seiko en Pulsar ook merken als Guess, Michael Kors, Swiss Military, Raymond Weil en Festina vertegenwoordigd.

Gratis parkeren

Wie rustig wil winkelen en met de auto komt, kan aan de achterzijde van de winkel aan de Burgemeester de Vlugtlaan gratis twee uur lang parkeren. Neem wel een parkeerschijf mee, want het betreft een blauwe zone. ­