Activiteiten dienstencentrum

LANDSMEER - Iedereen is donderdag 6 juni om 14.00 uur van harte welkom in het DCL voor een gezellige middag kienen voor vijftigplussers. Vrijwilligers verzorgen een fijne middag met leuke prijzen. De toegang is gratis; deelnemen kan 1,75 euro per plankje. Voor eventueel vervoer vanuit Landsmeer, Den Ilp of Purmerland, bel tot daags tevoren met het DCL 020-4824190.

Belangstellenden kunnen zich voor de pinksterlunch op maandag 10 juni inschrijven. Kom samen eten met buurtgenoten.De lunch kost 10 euro.

Het dienstencentrum is op zoek naar een gastheer of -vrouw op vrijwillige basis. Bent u gastvrij, praat u makkelijk, weet u van aanpakken en gaat u een uitdaging niet uit de weg? Bel bovenstaand telefoonnummer.

Een gastheer of -vrouw verzorgt de koffie en thee voor de bezoekers en is het visitekaartje van de stichting. Eén van de taken is bezoekers in de gezellige foyer en een praatje maken. Tijdens een dienst is hij of zij ook verantwoordelijk voor de keuken en verzorgt koffie en thee voor de clubs die op dat moment in het DCL aanwezig zijn.

Ongeveer negentig vrijwilligers helpen in het dienstencentrum en nieuwe vrijwilligers worden warm onthaald worden door een groep enthousiaste mensen, die samen zorgen dat het DCL kan draaien. Er zijn vacatures op diverse dagen en tijden.

Nieuwgierig? Kom eens langs om de sfeer te proeven Het Dienstencentrum Landsmeer is gevestigd aan Dr. M.L. Kingstraat 2B. Een e-mail sturen voor meer informatie kan ook via dienstenc.landsmeer@hetnet.nl.