Jack Liemburg met zijn te veilen schilderij
Jack Liemburg met zijn te veilen schilderij (Foto: aangeleverd )

Veiling voor Scotel-Oostzaan Team

OOSTZAAN - Het was een mooie avond vorige week woensdag voor het Scotel-Oostzaan Team. Op 15 september neemt dit voor de tiende keer deel aan de Ride for the Roses in Goes dat geld inzamelt voor het KWF. In het Wapen van Oostzaan kreeg het team een flinke hart onder de riem. Hier werd de cd gepresenteerd van Margretha van der Laar, 'Het leven dat je leidt'', waarvan de opbrengst het team helpt de kosten te dekken. Ook werd die avond de veiling geopend van een schilderij, beschikbaar gesteld door Jack Liemburg. Het is twee bij twee meter en heeft een verkoopwaarde van 3500 euro.

Na een startprijs van 2000 euro is inmiddels een bod van 3500 euro binnen. Bieden kan nog tot 12 september. Meer informatie hierover is te vinden op de facebookpagina van Scotel-Oostzaan Team.

Bieden op schilderij kan nog

Op 15 september wordt het schilderij overhandigd aan de hoogste bieder. Ook andere donaties zijn van harte welkom, hiervoor kan men terecht op de RftR-pagina Dirk Schot.

De single van Margrethe is opgedragen aan haar vriendin (schoon verklaard) en aan Remon Schot (overleden aan longkanker op 23-10-2009), de zoon van de initiatiefnemers van het team en werd mogelijk gemaakt door Roodhitblauw. Margrethe bracht het nummer, en enkele andere uit haar repertoire woensdagavond ten gehore, bijgestaan door gastartiest Albert van Benthem.

www.ridefortheroses.nl
/fundraisers/dirkschot

Vlnr: Vivian Aafjes van KWF, Carla Schot, Ronald Vish van platenlabel Roodhitblauw, Marja Willems, Margretha en Albert.