Kunstwerk van de broertjes Kleijn
Kunstwerk van de broertjes Kleijn (Foto: Pim Beudeker)

Burgemeester trekt winnaars bij Radio 9

OOSTZAAN - Vorige week woensdagavond heeft burgemeester Rob Meerhof de trekking gedaan van de Radio 9 puzzel, welke in het Radio 9 magazine 2019/2020 stond. De trekking werd opgenomen en zondagmiddag tussen 3 en 4 uur uitgezonden.

Er waren totaal 72 inzendingen, waarvan er ook een aantal niet juist waren. De juiste oplossing was: Radio 9 is dringend op zoek naar nieuwe donateurs en medewerkers. Helpt u ons aub mee.

Prijswinnaars

De burgemeester trok de volgende prijswinnaars voor een bon van € 25,- van de firma Ruig: A. van Wanrooij, Annemarie Admiraal, K.G. Metz en Wietske Wijnja.De waardebonnen van € 50,- en € 75,- gingen respectievelijk naar Martina Flens en H. van Horn. De hoofdprijs, een waardebon van € 100-, ging naar Ans Woestenberg. De troostprijs, een waardebon van € 15,- ging naar Ans Band. Alle waardebonnen zijn te besteden bij één van de adverteerders of sponsoren.

Creativiteitsprijs

Tijdens de trekking heeft de organisatie besloten een creativiteitsprijs beschikbaar te stellen. Dit was voor de bijna 3 jaar oude Mees Kleijn, die samen met zijn broertje van zes een waar kunstwerk had aangeleverd. De jongens kregen hier samen een pakketje voor, waarmee ze hun creativiteit verder kunnen ontwikkelen.

Radio 9 is te beluisteren via de ether op 106.40 en op 103.30 via de kabel. En natuurlijk ook via de stream www.radio900stzaan.nl.