Zomeractiviteiten op de BSO

REGIO - De BSO's van TintelTuin zijn weer flink aan de gang zijn geweest om een leuk activiteitenprogramma te make met verschillende thema´s en activiteiten op iedere vakantieopvanglocatie. Er zijn ´Helden´weken waarin 'je als held kan kijken wie de kluis heeft gekraakt, hoe je een morse code ontcijfert of de BSO helden kunnen kijken of ze kunnen ontsnappen uit de spannende escaperoom 'The BSO cell'.

In de ´dieren-weken' wordt er gekeken naar allerlei beroepen die te maken hebben met dieren, maken de kinderen hun eigen dolfijnenslijm en houden ze een heuse Peppa Pig Party. Liever op wilde dieren expeditie met Freek Vonk? Dat kan ook.

Natuurlijk worden er waterspelletjes gedaan en een eigen waterbaan gebouwd. En in de 'Wereldberoemd'' weken gaan de kinderen een eigen reclamespotje maken en een 'Drive-in movie car' maken net als in Hollywood. In de themaweken '20 jaar later' wordt er nagedacht over hoe we in de toekomst wonen en leven.

Uitstapjes

Verder veel sporten waaronder Soccergames, Freerunning, Levend Tafelvoetbal en andere bal- en tiksporten. De busjes van TintelTuin zullen weer volop gebruikt worden naar uitstapjes naar Dierenpark Amersfoort, het Blotevoetenpad in Bovenkarspel, Artis, het land van Fluwel, Linnaeushof en nog naar veel meer.