Landsmeer fietst en schaatst op zondag 17 november voor lucht

LANDSMEER - Team AIR4Brenda houdt op zondag 17 november een MTB-clinic voor Skate4AIR met als thema 'Landsmeer fietst en schaatst voor lucht'.

AIR4Brenda zamelt geld in voor onderzoek naar nieuwe medicijnen voor patiënten met taaislijmziekte (Cystic Fibrosis) in samenwerking met Skate4AIR. Teamcaptain Brenda heeft CF en is de inspiratiebron voor het evenement. Haar doel is honderd kilometer schaatsen op de Weissensee op 21 januari 2020,. Geen vanzelfsprekendheid door de beperking van haar ziekte. Het team ondersteunt haar tijdens het schaatsen en zoekt sponsors om het voorbeeld te volgen.

De MTB-Clinic is bedoeld voor beginnende en ervaren MTB'ers die in het bezit zijn van een mountainbike. Het event vindt plaats in Het Twiske en duurt van 9.30 tot 12.30 uur. Locatie: Breekpunt, Het Luijendijkje 2; kosten: € 25,00 per persoon (inclusief koffie/thee, appeltaart en broodjes).

Niet meedoen en toch Brenda steunen? Doneer via https://www.skate4air.nl/team/air4brenda. Het team bemant ook een kraam op de Crea- en Hobbybeurs op 1 december in Het Wapen van Landsmeer. Aanmelden voor het event: anky@loon.nl (ovv Skate4AIR MTB-Clinic + naam).