Nacompetitie voor SV Kadoelen

AMSTERDAM-NOORD - SV Kadoelen verloor met 1-4 van ZCFC. Het team van trainer Marc Onsia moet zich nu via de nacompetitie proberen te handhaven in de derde klasse.

Het ging tegen de Zaankanters al snel mis. In de eerste minuut werd het 0-1. Kadoelen kwam op schitterende wijze terug. Barry Kuiper kon met een schitterend afstandsschot de doelman van ZCFC verslaan. Daarna waren beide teams lange tijd aan elkaar gewaagd. Enige minuten voor rust werd doelman Mike Oudshoorn verslagen en direct daarna werd het zelfs 1-3. Mitchell de Vries had daarna pech dat zijn vrije trap op bijzonder fraaie wijze werd gestopt. Kadoelen werkte in het tweede bedrijf hard om terug te komen. Spits Mitch van Ankeren had pech dat een zuivere treffer van hem door de arbiter werd afgekeurd. Vlak voor tijd kreeg ZCFC nog een strafschop en werd het 1-4. Kadoelen speelt haar laatste competitiewedstrijd zaterdag 25 mei uit tegen Reiger Boys. Daarna wacht de zware nacompetitie.