Kienen met gastvrouw of -heer

LANDSMEER - Iedereen is donderdag 4 juli om 14.00 uur van harte welkom in DCL-SamenMeer, Dr. M.L. Kingstraat 2B in Landsmeer, voor kienen voor vijftigplussers. Vrijwilligers verzorgen een gezellige middag met leuke prijzen. De toegang is gratis. Deelnemen kan voor 1,75 euro per plankje. Voor vervoer vanuit Landsmeer, Den Ilp of Purmerland graag tot daags van tevoren bellen: 020-4824190.

DCL-SamenMeer zoekt een gastheer of -vrouw op vrijwillige basis. Wie gastvrij is, makkelijk praat, van aanpakken weet en een uitdaging niet uit de weg gaat, dan is dit iets voor u!

Voor de bezoekers koffie en verzorgen, hen ontvangen in de foyer, hen van een praatje voorzien en het visitekaartje van de stichting zijn. Ook verantwoordelijk zijn voor de keuken en drankjes verzorgen voor de clubs die op dat moment aanwezig zijn.

DCL/SamenMeer heet ongeveer negentig vrijwilligers en wie mee wil helpen wordt warm onthaald door enthousiaste collega's, die er met elkaar voor zorgen dat de stichting zoveel activiteiten kan aanbieden. Er zijn vacatures op diverse dagen en tijden.

Nieuwsgierig? Kom eens langs om de sfeer te proeven, bel bovenstaand telefoonnummer of stuur een e-mail naar dienstenc.landsmeer@hetnet.nl.