Nabestaanden

NOORD - Heb je onlangs een dierbare verloren door overlijden? Kom praten met andere nabestaanden. Verwerken van het verlies kan erg moeilijk zijn. Er komt vaak meer bij kijken dan je denkt. Hoe ga je bijvoorbeeld om met je emoties in het rouwproces? Met de eenzaamheid? En met de (vaak goedbedoelde) reacties van je omgeving?

Voor mensen van 18 jaar of ouder die langer dan drie maanden geleden een dierbare hebben verloren en behoefte hebben aan contact met andere nabestaanden organiseert Doras het Nabestaandencafé. Iedere bijeenkomst staat een ander thema centraal.

Het volgende Nabestaandencafé is maandag 12 augustus van 10:30 tot 12:30 uur. Geïnteresseerden zijn van harte welkom op De Buren, Kadoelerbreek, Banne Buikslootlaan 147. Aanmelden voor de bijeenkomst hoeft niet én het is gratis. Het is mogelijk wat te eten of drinken, maar dat kost wel geld. Na de bijeenkomst kan men lunchen in het restaurant. Meer informatie: Neem contact op met Esmée Claessen via 06 - 1230 9940 en e.claessen@doras.nl, Maarten Band via 06- 1062 6125 en m.band@doras.nl of met Mieke Rook via 06 - 1076 1178 en m.rook@doras.nl.

Meer informatie: www.doras.nl