Albert Verlinde tussen de organisatoren Fred en Eric Stam
Albert Verlinde tussen de organisatoren Fred en Eric Stam (Foto: aangeleverd)

TOB verzorgt Autogezelligheidsrit

TUINDORP OOSTZAAN - Op zondag 5 januari wordt voor de 36e maal in successie de TOB Autogezelligheidsrit gehouden.

De start is tussen 9.00 en 10.00 uur vanuit het tennisonderkomen 't TOB-Spin op Sportpark De Melkweg. Deelnameprijs per equipe is € 7,50. De finish is vóór 17.00 uur in 't TOB-Punt op Sportpark Oostzanerwerf. Vanaf 18 uur start de prijsuitreiking.

Organisator Eric Stam: "Vorig jaar hadden we burgemeester Femke Halsema, Albert Verlinde én Jandino Asporaat als Special Guest. En de jaren ervoor onder anderen Johan Cruijff, Johan Derksen, Freek de Jonge, Brigitte Kaandorp, Erica Terpstra, André van Duin, Frank de Boer, Youp van 't Hek, Guus Meeuwis, Kim Holland en Karin Bloemen. Ook dit keer zijn we er in geslaagd weer met spectaculaire gasten op de proppen te komen. Ze staan in een rij om bij TOB mee te doen."

Bijna 180 deelnemers en 51 equipes telde de puzzelrit van vorig jaar. Ook dit keer zijn de verwachtingen weer hooggespannen. 'De Autogezelligheidsrit gaat niet om snelheid, maar om gogme en slimheid. De rit is uitermate geschikt voor families en vriendengroepen die nog nooit aan een dergelijke rally hebben meegedaan. "Iedereen is van harte welkom. Dus ook niet-TOB-ers! Hoe meer zielen, hoe meer vreugde!" aldus mede-uitzetter Fred Stam.

Voor nadere informatie omtrent de Autogezelligheidsrit Eric Stam (06-55868545) en Fred Stam (06-19076779).