Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Arthur van Dijk bij Cornermeeting

ZAANDAM _ Bij de Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner is donderdag 17 oktober niemand minder dan Arthur van Dijk, commissaris van de Koning in Noord-Holland de gastspreker.

Van oudsher kent onze regio ondernemingszin en een economische dynamiek. Zaanstreek-Waterland is één van de eerste industriegebieden in Nederland, gekenmerkt door molens en werven en natuurlijk de handel. Deze stevige achtergrond biedt een mooie basis voor de toekomst. De provincie Noord-Holland is daarin uiteraard een belangrijke partner.

Arthur van Dijk (VVD), op 3 februari 1963 geboren in Dordrecht, is sinds 7 januari 2019 commissaris van de Koning in Noord-Holland. Tijdens de Cornerbijeenkomst vertelt hij de Zaanse zakenmannen en vrouwen meer over de plannen van de provincie en gaat hij de dialoog aan over het coalitieakkoord Duurzaam doorpakken.

In het coalitieakkoord worden enkele concrete projecten in de regio Zaanstreek-Waterland genoemd. Zoals een onderzoek naar het doortrekken van de Noord-Zuidlijn naar Zaanstad en Purmerend. Daarnaast is er aandacht voor de herstructurering van bedrijventerreinen.

Introducees welkom

Tijdens de Cornerbijeenkomst vertelt Arthur van Dijk meer vertellen over de rol van de provincie in relatie tot de regio Zaanstreek-Waterland. Daarbij zijn introducees welkom om kennis te maken met de 35-jaar jonge zakenclub.

Tijdens de bijeenkomst worden ook de genomineerden eerste Zaanse Startup Award en Zaanse Ondernemingsprijs 2019 bekend gemaakt. De genomineerden stellen zich ook even voor aan het publiek. Ontvangst vanaf 17.00 uur in het Zaans Museum. Zie ook: https://www.de-corner.nl/