Afbeelding
Popkoor Vocal Invention. (Foto: aangeleverd)

Vocal Invention licht tipje sluier op

ZAANDAM - De leden van het Zaanse Popkoor Vocal Invention werken momenteel ijverig aan het theaterconcert Backstage. Deze productie staat voor begin volgend jaar in het Zaantheater op de agenda.

Het belooft een bijzondere voorstelling te worden want vanwege het 25-jarig bestaan mogen bezoekers een kijkje achter de schermen nemen. Naast de wekelijkse repetitieavonden hebben de leden onlangs een weekend in de Noorderkerk doorgebracht om nummers te verfijnen en alvast een stuk regie door te nemen. Vanwege het jubileum zijn een paar oude nummers van de plank gehaald. Maar er zijn vooral veel nieuwe hits toegevoegd.

Dat betekent de komende tijd opnieuw teksten leren en noten instuderen. Nieuwsgierig geworden? Backstage is zaterdag 28 maart en zondag 29 maart 2020 te zien. Kaarten zijn vanaf 15 november verkrijgbaar via het Zaantheater. Wie nu al wil weten hoe het er allemaal aan toe gaat bij de jubilarissen mag wellicht een avondje komen meezingen en indien er plek is lid worden. Ga voor meer informatie naar: www.vocal-invention.nl