Kinderopvang Baloe viert 30 jarig bestaan.
Kinderopvang Baloe viert 30 jarig bestaan. (Foto: aangeleverd)

Kinderopvang Baloe viert feest!

WORMER - Baloe openende in 1989 haar eerste locatie met één baby – en peutergroep in het voormalig Verenigingsgebouw in Wormer (nu Groos). Destijds haar eerste locatie met één baby – en peutergroep, waar 12 kinderen werden opgevangen. Nu, 30 jaar later komen er ruim 800 kinderen naar de verschillende vestigingen van Baloe en werken er bijna 100 medewerkers.

Trots op deze prachtige organisatie, waar kwaliteit voorop staat en de medewerkers met veel enthousiasme en liefde voor de kinderen hun werk doen, willen oprichter Irma Bentvelzen en opvolger Mick de Leeuw deze mijlpaal natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Daarom viert Baloe op woensdag 18 september feest!

Theater Potitco verzorgt op deze dag voor alle Baloe-kinderen in de leeftijd van 2,5 tot 6 jaar de voorstelling 'Een huis voor Harry', over de avonturen van kater Harry die de weg kwijt raakt in de grote stad.

's Middags wordt er op het hoofdgebouw (Dorpsstraat 187) een gezellig en hopelijk zonnig zomerfeest gehouden voor alle kinderen (0-12 jaar) en hun ouders. Er zullen uiteraard leuke spelletjes en activiteiten voor de kinderen zijn, als ook een poffertjeskraam, een ijscokar en bij voldoende belangstelling een tweedehandsmarkt voor speelgoed.

Baloe kijkt uit naar deze bijzondere verjaardag en hoopt alle kinderen en hun ouders op woensdag 18 september te mogen verwelkomen!