Het bestuur van de stichting Samenbindende Projecten Zaanstreek heet bezoekers aan de interreligieuze maaltijd van harte welkom.
Het bestuur van de stichting Samenbindende Projecten Zaanstreek heet bezoekers aan de interreligieuze maaltijd van harte welkom. (Foto: Dirk Karten)

Interreligieuze maaltijd

ZAANDIJK - Wie snel is en zich gelijk opgeeft kan een bijzondere maaltijd meemaken. De Stichting Samenbindende Projecten Zaanstreek houdt woensdag 13 november een interreligieuze maaltijd.

Daarbij wordt aangesloten op het thema van de Vredesweek: vrede verbindt over grenzen. Christen, jood, moslim, hindoe, wel gelovig, niet gelovig of 'iets er tussenin': iedereen is welkom. De bij de stichting aangesloten religieuze- en maatschappelijke organisaties zullen een gevarieerde maaltijd verzorgen. Aanvang 18.00 uur, inloop vanaf 17.30 uur. Locatie is het gebouw van het Apostolisch Genootschap Zaandijk, Tuinstraat 4 in Zaandijk. Kosten: vrijwillige bijdrage. Mee-eten? Stuur uiterlijk woensdag 6 november een e-mail naar Bert Valk, bertvalk53@telfort.nl