Fysiotherapie houdt het lijf soepel en draagt bij aan een pijnvrij functioneren.
Fysiotherapie houdt het lijf soepel en draagt bij aan een pijnvrij functioneren. (Stockfoto)

Fysiotherapie de Witte Hoeck wordt de Witte Vlinder

WORMERVEER – "Helaas is het de bedoeling dat ons huidige pand gesloopt wordt om plaats te maken voor woningbouw. Daardoor moesten we kijken naar een andere ruimte", laat het team van De Witte Hoeck fysiotherapie weten.

Per 31 december wordt de locatie op het REM eiland verlaten en gesplitst per 1 januari. Dit gaat gebeuren onder de benamingen Witte Vlinder fysiotherapie, multidisciplinair centrum voor oncologie en geriatrie, bekken- en algemene fysiotherapie. Met als team Ellen van de Sande, Marion van den Hoorn, Linda Spangenberg, Rick den Ouden, Irene Tromp en Lida Scheurwater-Meijns. Het nieuwe adres wordt Witte Vlinderweg 72 A2 (bedrijventerrein Noorderveld 2), 1521 PS te Wormerveer. Telefonisch bereikbaar onder 075 – 628 11 51 en online via info@wittevlinderfysiotherapie.nl. De website luidt: www.wittevlinderfysiotherapie.nl

Tweede praktijk wordt Fysio en Manuele therapie Niels Swaan. De manuele therapie en fysiotherapie (met specialisaties) van Niels Swaan gaat verder onder deze naam. Het adres is per 1 januari Krommenieërweg 229 (hoek Industrieweg), 1521 HH te Wormerveer. Telefonisch is de praktijk te bereiken onder 075 – 204 81 32 en online via info@fysioswaan.nl en www.fysioswaan.nl

Onder bovengenoemde adressen zullen de lopende behandelingen in het nieuwe jaar bij de desbetreffende therapeuten worden voortgezet. Het team bedankt de klanten voor het jarenlange vertrouwen in praktijk de Witte Hoeck en hoopt de dienstverlening vanuit de nieuwe praktijken tot tevredenheid voort te mogen zetten.

Historie

Fysiotherapiepraktijk is al ruim 50 jaar een begrip in Wormerveer. Gestart in het Witte hoekhuis op de Lindenlaan/Esdoornlaan waar de heer Witte de praktijk is begonnen. De praktijk maakte een gezonde groei door en er kwamen steeds meer fysiotherapeuten in dienst waardoor in dependances gewerkt moest worden en uiteindelijk verhuisde de praktijk naar de Industrieweg 1A te Wormerveer.