Winterconcert JeugdHarmonie Nuevo

KOOG AAN DE ZAAN - Harmonie Nuevo onder leiding van Betty Bakker, geeft vrijdag 20 december een winterconcert in de Kogerkerk, Kerkstraat 14 te Koog aan de Zaan.

Voor dit winterconcert heeft Jeugd Harmonie Nuevo een afwisselend repertoire uitgezocht. Om alvast goed in de kerstsferen te komen, zijn klassiekers uit de kast getrokken die in een nieuw jasje worden uitgevoerd.

Jubileumjaar

Ook wordt vooruit geblikt naar het jubileumjaar. In 2020 bestaat Nuevo twintig jaar en dat moet gevierd worden. Dit wordt een jaar vol rock and roll en groot feest. Te beginnen met rocking around the Christmas tree.

Meespelen

Het harmonieorkest bestaat uit enkele oudere maar vooral veel jongere leden. Wie mee wil spelen kan een kijkje nemen en eventueel meespelen op vrijdagavond. Dan repeteert Nuevo van 19.30 uur tot 21.30 uur in de Vermaning op de Lagedijk 34 in Koog aan de Zaan.

Musiceren bij Nuevo betekent; spelen van te gekke muziek. De muziekvereniging biedt dan ook een breed scala aan muziek stijlen: pop, jazz, klassiek, latin, originele blaasmuziek, het komt allemaal aan bod.

Aanvang

Het winterconcert begint om 20.00 uur in de Kogerkerk te Koog a.d. Zaan, Kerkstraat 14. Om 19.45 uur gaat de zaal open. Kaarten zijn te verkrijgen aan de deur van de kerk en kosten € 7,50,- (incl. consumptie).