Afbeelding
V.l.n.r. Lex Kruijver, Hans Krieger, Leon Hamming en Niels Busch. (Foto: Dirk Brand)

Zaans winkelen

ZAANSTREEK - Wethouder Hans Krieger gaf het officiƫle startschot voor de campagne 'Shop Zaans'. Daarin wordt lokaal winkelen gepromoot.

Hij deed dit samen met vertegenwoordigers van winkelgebieden Stadshart Zaandam, in de Zaanbocht en de directeur van stichting Marketing Zaanstreek. Met de campagne 'Shop Zaans' nodigen de Zaanse winkeliers het kooplustige publiek uit december-shoppen bij hen te komen doen. De campagne is opgezet door Marketing Zaanstreek in samenwerking met de winkeliers in Stadshart Zaandam, Krommenie en de Zaanbocht in Wormerveer.

Miranda van Oostrom van de marketingorganisatie: "Lokale winkeliers maken de Zaanstreek dag in dag uit leuker. Bedenk maar eens hoe het hart van je stad of dorp eruit zou zien zonder deze winkels. Zij organiseren een intocht door de Sint, tuigen de kerstboom op, zorgen voor lichtjes in de winkelstraat en leuke activiteiten. Door je december-inkopen lokaal te doen, steun je de Zaanse winkeliers en verzeker je jezelf eigenlijk van een gezellig stadshart en sfeervolle dorpskernen."