SinterKerst voor jonge mantelzorgers

ASSENDELFT - BAAZ Assendelft houdt op 14 december de SinterKerst-viering als vervolg op de goedbezochte bijeenkomst voor Jonge Mantelzorgers (6-18 jaar) uit Zaanstad. Het gaat om kinderen die opgroeien in een gezin waar iemand chronisch ziek is. En/of iemand een beperking heeft, waardoor extra zorg en ondersteuning nodig is. Na afloop krijgen alle kinderen een tas met cadeautjes mee naar huis.

Het gaat om een leuke, ontspannende bijeenkomst. De kinderen delen onderling vaak vanzelf ervaringen met elkaar over de thuissituatie. Ze gaan gezellig samen aan de slag in de leeftijdsgroepen 6 tot 12 en 13 tot 18 jaar.

SinterKerst

Eerst wordt het SinterKerst-dobbelspel gespeeld. Daarvoor is de vraag of iedereen die komt één ingepakt cadeautje van maximaal € 5,- mee wil nemen. Na het spel wordt er gegeten.

Aanmelden

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar team6@swtzaanstad.nl. Vermeld daarin de naam, adres, telefoonnummer en de leeftijd. En wie er eventueel meekomt (dat kan zijn een ouder, vriend of vriendin). Zijn er misschien speciale dieet wensen en/of allergieën? Is het vervoer naar BAAZ een probleem? Laat het dan de organisatie even weten.

Inloop

Inloop 15.30 uur, aanvang van het programma is om 16.00 uur, het einde 20.00 uur. De locatie: BAAZ is aan de Parkrijklaan 121E in Assendelft.