Afbeelding
Impressie van de Richmond collectie. (Foto: Maurice Tiggeler)

Introductie Richmond bij 4udesigned

WORMERVEER - Woonwinkel 4udesigned introduceert op 23 november een nieuwe merk: Richmond. Het gaat om mooie gouden details in tafels, met velvet bekleedde stoelen en bijzondere salontafels.

De woonwinkel in betaalbare designmeubelen is al ruim tien jaar gevestigd op de Esdoornlaan 40 te Wormerveer. Eigenaar Dennis Kortz en zijn vrouw Corine Boon begonnen vanuit de kunst/design handel en wilden deze unieke meubels toegankelijk maken voor een groter publiek. Hoogwaardige betaalbare design meubels van topkwaliteit werden geïmporteerd en waren meteen een doorslaand succes. Vanuit hier is 4uDesigned ontstaan en steeds verder gegroeid. Inmiddels is er een collectie internationale en Nederlandse merken te vinden op de 2500 m2 grote showroom die ook online 24/7 is geopend.

De laatste jaren is het eigen meubelmerk tot een van de krachtige pijlers van het bedrijf geworden. Een unieke collectie die alle hoogtepunten van de roaring twenties tot het heden wonen laat zien. Van ruw mango houten tafels en wandmeubels, afgewerkt met diverse soorten metaal tot aaibare stoere sofa's en subtiele designstoelen.

Voor de feestelijke introductie van het nieuwe merk is iedereen welkom. Iedere klant die een order plaatst, gaat met een goed gevulde goodiebag naar huis.

Zie ook www.4udesigned.nl