Margriet Eshuijs PopUpkoor. (Foto: aangeleverd)
Margriet Eshuijs PopUpkoor. (Foto: aangeleverd)

Margriet Eshuijs PopUpkoor op zoek naar nieuwe deelnemers

ZAANDAM - Het Margriet Eshuijs Koor bestaat uit deelnemers die al langer meezingen en het leuk vinden om meer te repeteren en speciale optredens te verzorgen. Het koor zingt Engelstalige popmuziek. Liedjes van Elvis, Ed Sheeran, The Beatles, Cold play, Beach Boys, Crowded House, Adele, Bruce Springsteen, Pink, Sting, kortom de mooiste hits van toen en nu en in eigen Margriet Eshuijs PopUp koor versie.

Het koor start in de eerste week van september weer met repetities. Nieuwe deelnemers kunnen zich aanmelden via info@margrieteshuijs.nl. Als u zin hebt in goed zingen in een fijn koor kunt u nu inschuiven. Nieuwe deelnemers repeteren op de donderdagavond in een kleine groep waar veel aandacht is voor uitspraak, ademtechniek en stemgebruik. De repetities zijn in de Bovenkruier te Zaandam. Het koor sluit af met een mooie winterpresentatie in februari in de sfeervolle Kogerkerk in Koog aan de Zaan.

Zondagmiddag 6 oktober zingt het Margriet Eshuijs koor in de prachtige Grote Kerk in Edam. Het benefiet concert wordt georganiseerd voor het inloophuis "Huis aan het Water" te Katwoude. Singer songwriter Maarten Peters schreef voor de opening van het inloophuis het lied "Huis aan het water" en het koor zingt een 5 stemmig arrangement dat Margriet speciaal maakte voor dit benefietconcert. Het koor zingt "Fragile" van Sting, "What a Wonderfull World" in een easy jazzy verpakking, "Stand by me" in een verstilde versie en "Oh Happy day" voluit gezongen. Liedjes die een ieder kent maar die door de muzikale aanpak van Margriet een eigen kleur krijgen en daarmee weer verrassend zijn om te horen.

Informatie en kaartverkoop www.stichtinghuisaanhetwater.nl/steun-ons/benefietconcert