Koppie Bar Tournooi 2019 vv Assendelft

ASSENDELFT - Ter voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen wordt op vrijdag 23 en zondag 25 augustus op het complex van v.v. Assendelft het traditionele Koppie Bar Tournooi gespeeld. De actieve organisatie heeft dit jaar voor het eerst liefst zes deelnemende clubs gecontracteerd. Na een paar jaar afwezigheid zijn Sporting Krommenie en SVA weer present. Qua niveau ontlopen de teams elkaar weinig: Sporting Krommenie, Saenden en ADO'20 zat. promoveerden allen naar de Derde Klasse, terwijl SVA bovenin meedraaide in deze klasse en een goed seizoen had. KFC en gastheer v.v. Assendelft speelden een rol van betekenis in de Tweede Klasse, waarbij het Assendelftse Vlaggenschip zelfs de finale van de nacompetitie haalde, een knappe prestatie. Deze zes teams strijden met elkaar om de eer en om de Koppie-Bar bokaal 2019 te winnen.

Het programma voor alle drie de wedstrijden op vrijdagavond 24 augustus vangt aan om 19,30 uur: Assendelft- SVA KFC- Saenden ADO'20 ZAT- Sporting Krommenie Na deze wedstrijden is in de kantine "de Delfthoek" D.J. Han Holland present voor de sfeer en muziek.

Zondag 25 augustus om 13,30 uur worden de finalewedstrijden en verliezersronde tegelijk gespeeld; In het voorprogramma om 11.00 uur spelen de dames van Assendelft en Saenden tegen elkaar . Tevens wordt er om 12,30 uur een wedstrijd "Walking Football" gespeeld tussen de teams van v.v. Assendelft en Sporting Krommenie.

Na afloop van de finalewedstrijden is er de prijsuitreiking, gevolgd door een warm en koud buffet voor alle spelers, begeleiding van de deelnemende clubs, alsmede de scheidsrechters en live muziek met "Acoustic Twins".