Afbeelding
Slim eigentijds werken met maximaal rendement, welke ondernemer wil dat nou niet? (Stockfoto)

'Branding & Experience'

WORMERVEER - De Zaanse ondernemer Raymond Gruijs doet op 14 november de aftrap van de noemt 'Branding & Experience'. Deze vindt plaats in de Wormerveerse Vermaning, Zaanweg 57.

Dit is een pilot voor een reeks van activiteiten met name gericht op ondernemers. Daarbij wordt gewerkt op een praktijk/toepassingsgerichte wijze met aandacht geven aan actuele ontwikkelingen. De Vermaning wil deze activiteit doen met de 'bedrijfsvrienden, maar ook andere ondernemers.

Raymond Gruijs laat zien hoe klanten en kandidaten zich online oriënteren alvorens ze overgaan tot een aanschaf van- of het schrijven van een sollicitatiebrief. Ze willen zich op voorhand al verbonden voelen en een onderscheidende ervaring hebben meegemaakt die bij zal blijft. Hij laat ook zien dat investeren in het behouden van medewerkers vele malen meer oplevert dan kosten maken om vacatures in te vullen. Tijdstip: van 15.00 tot 17.00 uur. Kosten € 20. Aanmelden kan via: https://webshop.raymondgruijsacademy.nl/checkout/lezing-de-vermaning-14-november-2019