Daico zoekt een lief baasje.
Daico zoekt een lief baasje. (Foto: www.verhuisdieren.nl)

Daico is Verhuisdier van de week. Kijk voor meer informatie op www.verhuisdieren.nl.

Dit is Daico, een knappe Duitse Herder reu (gecastreerd) van nog geen jaar oud. Daico is een hele lieve, aanhankelijke en sociale hond, die goed overweg kan met mensen en andere honden. Daico is wel wat onzeker, hetgeen zich uit in blaffen. Momenteel is Daico woonachtig in een woonwijk en is hij continu alert op passerende honden (en katten). We zijn op zoek naar een ervaren baasje/gezin (zonder jonge kinderen), die geduld, tijd en liefde willen investeren om met Daico aan de slag te gaan en hem te begeleiden waar nodig. Een huis (op een rustige plek) met een tuin/erf zou een fijne bijkomstigheid zijn, zodat hij lekker zijn energie kwijt kan. Daico is een jonge, speelse en energieke hond (die dol is op zwemmen), dus het is van belang dat zijn nieuwe baasje(s) lekker met hem wil(len) wandelen en ravotten.

Helaas kan Daico niet met de katten in huis overweg en zet hij steeds de aanval in. Ook de onrust bij Daico met betrekking tot de passerende honden langs het huis (wat resulteert in veel blaffen), is de reden waarom zijn huidige baasjes op zoek zijn naar een fijn nieuw thuis voor hem. Met de juiste begeleiding, aandacht en geduld, is de verwachting dat Daico zal ontpoppen tot een gehoorzame en ontspannen hond. Wie geeft deze lieve en aanhankelijke kanjer die gouden mand?

Ben je benieuwd of Daico bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.

Daico zoekt een lief baasje.