Just Practice! Kunstenaars Bart&Klaar tijdens de 1e Social Capital in Amsterdam-Noord in september 2018.
Just Practice! Kunstenaars Bart&Klaar tijdens de 1e Social Capital in Amsterdam-Noord in september 2018. (Foto: aangeleverd)

Social Capital Fishbowl

NOORD - NDSM Open en TAAK presenteren zondag 29 september een gesprek waarmee zij iedereen in Amsterdam-Noord wil uitnodigen om mee te praten. Het gaat over alle veranderingen die er gaande zijn in Noord, over gentrificatie, over solidariteit, en over de rol van kunst en kunstenaars.

Binnen Social Capital, het meerjarig programma van TAAK, worden cultuurmakers uitgenodigd te reflecteren op de gevolgen van gentrificatie. Onder leiding van Noord-chroniqeur Chris Keulemans organiseren NDSM Open en TAAK de tweede Social Capital Fishbowl. Een bijzondere vorm van discussie, waarbij het publiek letterlijk een stoel aangeboden krijgt om mee te praten. Alle geïnteresseerden zijn welkom om deze middag met elkaar in gesprek te gaan.

Aanvang 16.00 uur, inloop vanaf 15.30 uur. Locatie: NDSM Theater in de NDSM Loods (voorheen ITW), Scheepsbouwkade 6. Voertaal: Nederlands. Toegang is gratis. Aanmelden kan via info@artcityndsm.nl.