Kom in contact met lotgenoten

NOORD - Bij een overlijden komt vaak meer kijken dan je denkt. Om ervaringen te delen organiseert Doras het Nabestaandencafe´, welke vanaf september 2019 niet op de maandag, maar op de dinsdag plaatsvindt. Ook de locatie is gewijzigd. Zo is het Nabestaandecafe tegenwoordig bij restaurant De Buren.

Een dierbare verliezen kan erg moeilijk zijn.

Eerstvolgende Nabestaandencafe

Voor iedereen die 18 jaar of ouder is, langer dan 3 maanden geleden een dierbare heeft verloren en behoefte heeft aan contact met andere nabestaanden, organiseert Doras het Nabestaandencafe´. Het eerstvolgende Nabestaandencafe´ is op dinsdag 12 november van 10.15 tot 12:.5 uur.

Kom je ook?

Voor koffie en thee vragen wij een bijdrage. Na afloop is er de mogelijkheid om te lunchen met andere bezoekers van het Nabestaandencafe´ bij restaurant De Buren.

Meer informatie

Heb je een vraag? Neem contact op met Esmee Claessen via 06 - 1230 9940 en e.claessen@doras.nl, of met Mieke Rook via 06 - 1076 1178 en m.rook@doras.nl.

Kijk voor meer informatie op www.doras.nl

Hoe ga jij om met emoties in het rouwproces? Met de eenzaamheid? En met de (vaak goedbedoelde) reacties van je omgeving? Deel het met andere nabestaanden! Je bent van harte welkom bij Huis van de Wijk de Banne, Bezaanjachtplein 243-247 (tegenover de bibliotheek in winkelcentrum de Banne). Je hoeft je niet aan te melden voor de bijeenkomst en het is gratis.