Duckie.
Duckie. (Foto: aangeleverd)

Verhuisdieren van de week

Duckie en Tommy zijn twee lieve katten van rond de 8 jaar, die dringend op zoek zijn naar een nieuw huisje. Hun baasje is met spoed weggebracht naar een hospice en zal dus, verdrietig genoeg, niet meer naar huis terugkeren.

De buren nemen momenteel de zorg op zich en zijn dringend op zoek naar een nieuw thuis voor beide katten. Ze mogen zowel samen als afzonderlijk van elkaar herplaatst worden.

Duckie, is een hele lieve en aanhankelijke kater (gecastreerd) die echt mensen om zich heen nodig heeft. Hij vindt het heerlijk om te knuffelen en te kroelen. Binnen heeft Duckie het prima naar zijn zin, maar hij vindt het ook fijn om af en toe naar buiten te kunnen.

Tommy is een gesteriliseerd dametje en is wat gereserveerder dan Duckie. Ze lijkt erg ontdaan door de situatie en is angstig en blaast veel. Als ze eten krijgt, kan men haar wel aaien. Te verwachten is, dat als de situatie tot rust is gekomen en hier met zorg en aandacht mee wordt omgegaan, zij ook tot rust komt. Ze is graag buiten, dus het is van belang dat ze bij haar nieuwe baasje(s) de mogelijkheid heeft om lekker naar buiten te gaan.

Wie geeft deze twee lieve katten een fijn nieuw thuis, waar ze de liefde en aandacht krijgen die ze nodig hebben?

Ben je benieuwd of Duckie en Tommy bij je passen? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.

Tommie.
Afbeelding