De makelaar zit nu ook op het Buikslotermeerplein. Een logische zet.
De makelaar zit nu ook op het Buikslotermeerplein. Een logische zet. (Foto: aangeleverd)

Linger OG nu ook in Amsterdam-Noord

NOORD - Op Buikslotermeerplein 432 in Amsterdam Noord heeft Linger OG onlangs een nieuwe vestiging geopend. Het pro-actieve makelaarsbedrijf is al jaren een begrip in Amsterdam en had al twee vestigingen in Amsterdam (op de Elandsgracht in het Centrum en Grubbehoeve in Amsterdam Zuid-Oost).

Met makelaars Jorgo Willems (opgegroeid in Amsterdam Noord en al jaren woonachtig in Landsmeer) en Rodney Linger (lange tijd woonachtig in Noord), was een vestiging in Amsterdam-Noord een logisch gevolg.

"Wij zijn al geruime tijd zeer actief in de regio Amsterdam-Noord/Landsmeer en het was al heel lang onze wens om onze klanten hier beter te kunnen bedienen. Met de opening van dit kantoor komt onze droom uit," aldus makelaar Jorgo Willems, die saillant genoeg op hetzelfde plein ruim 20 jaar geleden zijn eerste stappen zette in de makelaarswereld.

Een andere reden om een vestiging te openen in Amsterdam-Noord, is de op zijn kop staande plaatselijke huizenmarkt. Oprichter Rodney Linger legt uit: "Van alle stadsdelen is Amsterdam_Noord waarschijnlijk het stadsdeel dat het meest in opkomst is. Amsterdam_Noord werd nog weleens gezien als het lelijke eendje van de hoofdstad, maar die tijd is definitief voorbij met de vele nieuwbouwprojecten en cultuur- en groenvoorzieningen die Amsterdam Noord erbij heeft gekregen."

Van plan een huis te kopen of te verkopen in Amsterdam-Noord of omstreken? Loop dan eens vrijblijvend naar binnen op Buikslotermeerplein 342, en vraag naar de voordelige openingsactie.