Kat Chief is een ontzettende lieve en aanhankelijke kat.
Kat Chief is een ontzettende lieve en aanhankelijke kat. (Foto: aangeleverd)

Dit is Chief, een knappe gecastreerde kater van 2 jaar oud.

Chief is een ontzettende lieve en aanhankelijke kat, die het heerlijk vindt om lekker op je te komen liggen en te knuffelen. Het is echt een gezelligheidsdier en kan zijn baasje(s) overal volgen. Hij is heel erg speels, geeft graag kopjes en kan ook heerlijk liggen luieren.

Chief houdt enorm van het buitenleven en speelt graag met andere katten. Het is een echte jager, maar kan er ook erg van genieten om lekker in het gras te rollen en in het zonnetje te liggen.

We zijn op zoek naar een baasje/gezin, waar hij de gelegenheid heeft om (veilig) naar buiten te kunnen gaan en waar hij de aandacht en knuffels krijgt waar hij zo van geniet.

Chief is gechipt, gevaccineerd, beschikt over een Europees paspoort en is kerngezond. Het huidige baasje van Chief is wegens persoonlijke omstandigheden verhuisd naar een appartement en Chief kan hier niet goed aarden. Hij mist zichtbaar het buitenleven en is niet gelukkig meer. Om deze reden is zijn baasje op zoek naar een nieuw liefdevol thuis, waar hij weer lekker kan gaan genieten van het buitenleven. Wie ontvangt deze ontzettende lieve kanjer met open armen?

Ben je benieuwd of Chief bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.