s.v. Kadoelen MO17-1 tegen Always Forward MO17-1.
s.v. Kadoelen MO17-1 tegen Always Forward MO17-1. (Foto: Merlijn Rademake)

Kadoelen MO17-1 laat winst uit handen glippen

NOORD - Het begin van wedstrijd werd gekenmerkt door een hoog 'stuiterbalgehalte' doordat beide teams moesten wennen aan het harde veld. Het eerste wapenfeit is een afstandschot van Always Forward die gepakt werd door Isabella. 6 minuten later krijgt Kadoelen een penalty als Chevarie binnen de zestien pootje wordt gehaakt en de scheidsrechter naar de stip wijst. Dezelfde Chevarie neemt de penalty maar ziet haar penalty prachtig uit de rechterhoek gestopt door keepster Tessa.

Na 20 minuten is het aan de andere kant wel raak als Isabella een vrije trap niet goed inschat en Maxime de thuisploeg aan de leiding brengt. Twee minuten later schiet Chevarie hard op het doel maar vindt de vuisten van Tessa op haar weg. De organisatie van beide teams staat goed achterin zodat er weinig kansen en louter afstandschoten van beide kanten te noteren zijn. In de laatste minuut van de eerste helft is er eindelijk een uitgespeelde aanval aan de kant van Kadoelen. Precious geeft voor van de rechterkant. Chevarie laat de bal lopen voor Zorra die de bal in de korte inschiet maar ook hier voorkomen de vuisten van Tessa de gelijkmaker.

In de tweede helft met invaller Nora uit de MO15-1 in de gelederen is Kadoelen wat aanvallender ingesteld. Na een kwartier in de 2e helft komt Kadoelen wat gelukkig op gelijke hoogte als de verder uitstekend keepende Tessa een vrije trap van Chevarie klem denkt te pakken maar het schot verkeerd inschat: 1-1. Kadoelen is nu duidelijk de bovenliggende partij. Een kwartier voor tijd weet Nora toch een gaatje te vinden in de verdediging van A|ways Forward en schiet van dichtbij de 1-2 winnen. Always Forward gaat meer risico's nemen en daardoor ontstaat er ruimte bij Always Forward. Kadoelen is dichtbij de 1-3 door Chevarie (uithaal met links net over) en de door Madelief gelanceerde Precious (schot via hand Tessa en lat over). We zitten in de laatste minuut van de blessuretijd als de bal van de rechterkant voorgegeven en Mikki namens Always Forward bij de eerste paal goed voor haar tegenstander komt en de bal prachtig hoog in het doel schiet: 2-2. De prima fluitende scheidsrechter laat niet meer aftrappen en zo eindigt deze sportieve en boeiende wedstrijd zonder winnaar. De druiven bij Kadoelen dat de wedstrijd volledig onder controle leek te hebben zijn zuur. Volgende week in de thuiswedstrijd tegen t'Gooi moet het dan maar gebeuren.