Meer gratis wifi A'dam

AMSTERDAM - Vanaf vrijdag 15 november heeft u op meer dan 50 locaties in Amsterdam veilige wifi in de openbare ruimte. Vanaf begin 2020 zullen er meer dan 200 locaties zijn waar publicroam wordt geboden.

De wereld kan niet meer zonder. Amsterdam ook niet. Want waar zouden we zijn zonder veilig appen en mailen? Waar zouden we zijn als we niet veilig onze routes kunnen plannen, swipen, foto's versturen, Facebook checken, en weten welk restaurant in de buurt wordt aanbevolen?!

En het heet publicroam

Vanaf vrijdag jl. hebt u op meer dan 50 locaties toegang tot zo veilig mogelijk, gratis en draadloos internet in de openbare ruimte in Amsterdam. Bij gebruik van publicroam weet je dat de verbinding beveiligd is want het is versleuteld, je hoeft geen persoonsgebonden data te geven om in te loggen en je weet zeker dat er geen data gekopieerd worden. U moet zich één keer registreren. Daarna maakt u automatisch contact op de locaties waar publicroam aanwezig is.

Van 50 naar 200

Nu is publicroam is beschikbaar op meer dan 50 locaties in de stad, waaronder gemeentelijke locaties, welzijnsorganisaties, buurtwerkkamers en huizen van de wijk. Vanaf 1 januari 2020 komen er 150 locaties bij.