Feest in Tolhuistuin voor vrijwilligers in Noord.
Feest in Tolhuistuin voor vrijwilligers in Noord. (Foto: Edwin van Eis, aangeleverd Gemeente Amsterdam)

Feest voor vrijwilligers in Noord

NOORD - Doet u vrijwilligerswerk in Noord? Dan biedt de gemeente van Amsterdam een leuke, feestelijke, muzikale middag aanbieden! Samen met Vrijwilligers Centrale Amsterdam organiseren we op zondag 8 december een muziekfestival in de Tolhuistuin, om vrijwilligers in Noord te bedanken voor hun inzet.

Muziekfestival

Onder andere Master Stu ('De Zwarte Hazes'), de Young Ones (van Muziekschool Noord), het Elzenhagen collectief, Rita Gemerts & Friends, Lil' CB en De Noordmannen zorgen voor een afwisselend muziekprogramma. Er zijn ook diverse verrassingsacts van onder andere On & Backstage en er wordt uiteraard gezorgd voor een hapje en een drankje.

Datum en plaats

Zondag 8 december van 14.00 tot 17.00 uur (deuren open om 13.30 uur) in concertzaal van de Tolhuistuin, IJpromenade 2, 1031 KT Amsterdam. De ingang van de Concertzaal vindt u beneden, aan de voorkant van het hoofdgebouw, links van de grote trap. NB: Het aantal zitplaatsen is beperkt.

Aanmelden

De toegang is gratis op vertoon van een e-ticket. Deze kunt u bestellen via de website Yourticketprovider. Elke vrijwilliger moet zich apart aanmelden.

Het aantal kaarten is beperkt, dus wees er snel bij! Hebt u zelf geen internet? Vraag dan de organisatie waar u vrijwilligerswerk doet om u aan te melden en het ticket te printen.

Meer informatie

Neem voor vragen contact op met Vrijwilligers Centrale Amsterdam: noord@vca.nu of 020 530 1220.