Inloopmiddag Banne.
Inloopmiddag Banne. (Foto: Aangeleverd )

Inloopmiddag nieuwbouw Banne Noord

NOORD - Woont u in Banne Noord ? Dan bent u op maandag 20 mei van harte welkom op de groen- en nieuwbouwmiddag op basisschool De Vier Windstreken. Hier kunt u kennismaken met de eerste schetsen van de toekomst van groen en nieuwbouw in de buurt en kunt u uw reacties erop geven.

De schetsen zijn gemaakt op basis van de ideeën van bewoners van Banne Noord. Medewerkers van de gemeente geven tekst en uitleg bij de schetsten. U kunt ter plekke uw vragen stellen en u kunt uw mening en ideeën over de schetsen kwijt. De gemeente verwerkt die, waar mogelijk, in de plannen voor groen en nieuwbouw in de buurt.

Bij elkaar

De afgelopen maanden hebben groepen buurtbewoners bij elkaar gezeten om hun ideeën voor de toekomst van groen en nieuwbouw in Banne Noord te bespreken en uit te werken. Begin maart was er een grote bijeenkomst in de Vier Windstreken en in april ging een groep bezoekers van Stichting Ar-Rahma brainstormen en tekenen. De resultaten zijn op 20 mei in de Vier Windstreken te zien.

Data

Maandag 20 mei 2019 kan iedereen binnenlopen tussen 16.30 en 19.30 uur bij OBS De Vier Windstreken, Parlevinker 11-13

Inbreng van bewoners

De ideeën van bewoners zijn belangrijk voor de plannen die de gemeente gaat maken voor Banne Noord. Dat geldt voor groen en nieuwbouw, maar ook voor de nieuwe inrichting van de hoven, het aardgasvrij maken van de buurt en de nieuwe inrichting van de Parlevinker. Daarom zijn er bewonerswerkgroepen actief en voeren medewerkers van de gemeente en van !Woon gesprekken met bewoners op verschillende plaatsen in de wijk. Vragen projectteam Banne Noord: banne@amsterdam.nl