Training In Balans in de Stellingwegflat

NOORD - Vallen kan voorkomen worden met de succesvolle In Balans training. Fysiotherapeut Cora van Senten houdt vrijdag 17 mei om11.00 uur een informatiebijeenkomst over In Balans in de Stellingwegflat.

In Balans is geschikt voor ouderen die bij dagelijkse bezigheden regelmatig hun balans verliezen of moeite hebben met opstaan vanuit stoel of bed. Mensen die eerder deze training volgden, hebben na afloop een betere balans, voelen zich zekerder tijdens het lopen en hebben minder kans om te vallen.

De In Balans training begint met een gratis informatiebijeenkomst met een kopje koffie of thee. Tijdens deze bijeenkomst vertelt Cora over de inhoud van de training zodat ouderen kunnen bepalen of de cursus bij hen past. Inschrijven kan aan het einde van de bijeenkomst.

Na de informatiebijeenkomst volgen drie bijeenkomsten met oefeningen en informatie over bewegen en evenwicht. Vervolgens start de In Balans training met twintig trainingen in tien weken tijd. Dat zijn dus twee trainingen per week. De eigen bijdrage is € 45,-.

Locatie: Stellingweg 343, in Amsterdam Noord. Aanmelden voor deze informatiebijeenkomst kan via 020- 482 57 58.