default
default (Foto: )

Jaap Eden Strand geopend

AMSTERDAM - Het Jaap Eden Strand, de nieuwe hotspot in Amsterdam Oost, heeft donderdag 2 mei voor het eerst haar deuren geopend. De Jaap Eden IJsbaan trekt in de winter vele schaatsliefhebbers. Met de opening van het stadsstrand wil de organisatie in de zomer een plek bieden waar inwoners uit Amsterdam Oost kunnen recreƫren in een natuurlijke omgeving.

Het terras voor restaurant JAAP is omgetoverd tot een zomerstrand inclusief relaxte strandstoelen, parasols en strandhuisjes.

Speciale openingsactie

Als speciale openingsactie geldt er tussen 2 en 12 mei een aanbod van 50% korting op alle gerechten van de speciale zomerkaart bij online reserveringen. Reserveren kan via de reguliere Jaap Eden website.

Bewegen

Terwijl ouders op het strand relaxen zijn er voor de jeugd gratis activiteiten in het weekend. Het groene veld op het terrein biedt een veilige plek voor de jeugd uit Amsterdam Oost om te bewegen.

Leuke activiteiten

Onder begeleiding van instructeurs worden er leuke activiteiten georganiseerd waarbij ook nog eens alle motorische vaardigheden worden gestimuleerd. Zaterdag 4 mei werd er als aftrap een speciale apenkooi gehouden in de buitenlucht.

Openingenstijden

Wekelijks is het Jaap Eden Strand geopend van donderdag tot en met zondag.

Activiteiten voor de jeugd

De georganiseerde activiteiten voor de jeugd zijn gepland op elke zaterdag en zondag tussen 12.00 en 16.00 uur.