Annemiek Hendrikse
Annemiek Hendrikse (Foto: aangeleverd)

Nieuwe vestiging Easyslim.nu in Amsterdam-Noord

REGIO – Vanwege het succes van haar Zaandamse vestiging opende onderneemster Annemiek Hendrikse (1971) op 1 juli jl. de deuren van Easyslim.nu aan de Wilgenweg 20 A in Amsterdam-Noord. "Ik kan op een makkelijke manier mensen helpen hun afslankdoel(en) te verwezenlijken."

Annemiek begeleidt al meer dan een jaar succesvol mensen om gewicht te verliezen en zich fit te voelen. Dit doet ze met haar aanpak die Easyslim.nu heet en staat voor: Simpel, Snel, Slank.

Hoge geluidsgolven

"We werken met een combinatie van twee methoden," licht Annemiek toe. Met pads, die we op het lichaam plaatsten, sturen we ultrasound naar je vetcellen. Die hoge geluidsgoven maken daar een klein scheurtje in, waardoor die druppelsgewijs vet gaan lekken. Het lichaam zorgt vervolgens voor de afvoer van de afvalstoffen. Tegelijkertijd worden door elektrostimulatie de spieren opgebouwd. Hierdoor wordt ook cellulitis minder én wordt een slap geworden huid weer mooi strak."De elektrostimulatie is een heel intensieve vorm van een work-out. Het apparaat dat Annemiek gebruikt, traint 94% van de spieren, terwijl je in de sportschool tot slechts 28% komt. "Het afterburn-effect zorgt ervoor dat je 48 uur na een behandeling nog vet verbrandt."

Verwenuurtje

Easyslim.nu richt zich op vrouwen én mannen tussen de dertig en tachtig jaar die zichzelf dat verwenuurtje gunnen. "Mannen hebben een buikje," lacht Annemiek. "Daar willen ze vaak vanaf en dat gaat veel sneller dan bij vrouwen. Vandaar dat ongeveer dertig procent van mijn klanten uit mannen bestaat. Een eerste behandeling kost normaal gesproken € 89,-. Nu hebben we een actie en bied ik die aan voor € 49,-."

Daarnaast heeft Annemiek het drie maanden minus 20 kilo arrangement en het halfjaar programma. "Als iemand daarvoor kiest, neem ik de parkeerkosten voor mijn rekening." Ze legt tijdens het intakegesprek graag alles uit over het individuele maatwerktraject. "Ik heb het zelf gedaan en weet daarom dat het werkt. Natuurlijk is het geen tovermachine: het is handig daarnaast iets aan je voedingspatroon doen. Daar coach ik mijn klanten bij. Ik ben er niet alleen om op het knopje te drukken."